avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructie pe limita dintre proprietati
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructie pe limita dintre proprietati

buna ziua, am o casa intr-o comuna din jud. ilfov , ce a fost construita in anul 2012 , iar gardul in anul 2011. anul acesta cineva a cumparat terenul dintre mine si alt vecin si a inceput constructia unei vile . lipit de coltul din stinga spate al terenului meu , vecinul a facut o constructie de aproximativ 3m / 4m , constructie care are un perete pe fundatia gardului meu. mentionez ca am gard din plasa zincata bordurat cu fundatie de beton. cum pot sa rezolv aceasta problema? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 18:54, 11 Iunie 2016
Verificati daca are autorizatie de construire, sesizati organele competente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restaurare gard Danmorar82 Danmorar82 Buna ziua, In jurul blocului nostru avem un gard cu fundatie de beton si plasa de sarma care are nevoie de restaurare. Suntem o asociatie de proprietari si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
gard si autorizari ioanandrei ioanandrei Va rog, 1. construirea unui gard format din stilpi din teava rotunda metalica si panouri de sirma , necesita autorizatie de constructie ?( stilpii vor fi ... (vezi toată discuția)