avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... chirie dupa dare in plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

chirie dupa dare in plata

Buna ziua.
Sotul meu lucreaza in cadrul armatei si as dori sa stiu, in situatia in care dam in plata apartamentul, daca mai are dreptul la a incasa chirie.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: catalina77 , utilizator 10:48, 23 Septembrie 2016
Daca mai are drept sa incaseze chirie la un imobil detinut de dvs si inchiriat, sau banii de chirie virati de MapN/MIRA pentru angajatii care nu detin in proprietate un imobil in localitatea in care au domiciliul?
Imi cer scuze, dar abia acum am reusit sa mai intru pe aceasta discutie.
Revin la intrebare cu mai multe detalii: impreuna cu sotul meu am luat un apartament in 2007 prin credit ipotecat in CHF. Nu il mai pot plati si doresc darea lui in plata.
Dupa darea in plata a apartamentului, sotul meu, lucrand in cadrul armatei, va avea dreptul sa incaseze chirie daca ne vom inchiria un apartament in care sa locuim?
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea darii in plata - mariuspopescuro mariuspopescuro Credit imobiliar in CHF in 2006 si credit de nevoi personale cu ipoteca de rang II in 2007, pe acelasi imobil ( apartament ). Se sting ambele credite cu ... (vezi toată discuția)
Va rog o parere avizata-este legal sau nu? ContSters67900 ContSters67900 Eu sunt politist (MAI) iar sotul este militar (MApN). Amandoi suntem mutati in interesul serviciului in alta localitate decat cea de domiciliu. Suntem de loc ... (vezi toată discuția)
Beneficiem de compensatie chirie? Alina Oprea Alina Oprea Buna ziua locuiesc impreuna cu sotul cu chirie intr-un apartament de tip ANL;sotul meu este militar angajat (sgv-ist) in cadrul MApN cu locul de munca in ... (vezi toată discuția)