avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract inchiriere

Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti asupra unui contract de inchiriere spatiu comercial.
Daca spatiul este inchiriat pana la data de 15 iunie altei societati, se poate face un nou contract de inchiriere anticipat, dar valabil de la data incetarii celui actual ? Cum trebuie procedat acum cu contractul , pentru ca sa demaram mai urgent autorizarile spatiului ?
Cel mai recent răspuns: elena chilea , utilizator 08:36, 14 Iunie 2016
Da, semnarea contractului de inchiriere o puteti face de pe acum si in contract specificati data de cand intra in vigoare.
Spațiul pe care urmează să-l închiriați va fi folosit pentru stabilirea sediului social sai pentru un punct de lucru?
Puteți să încheiați în avans un contract ce va intra în vigoare la o dată ulterioară, dar înregistrarea de la Registrul Comerțului ce a fost făcută în baza vechiului contract de închiriere trebuie radiată, în caz contrar o să aveți probleme cu înregistrarea la registru a noului contract.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez sa scap de un sediu social corinana corinana Buna ziua, am urmatoarea problema: Am inchiriat timp de un an o garsoniera proprietate personala unei firme cu actionariat grecesc. Ei m-au rugat si eu am ... (vezi toată discuția)
Doua societati comerciale la aceeasi adresa Monicaluis Monicaluis Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o lamurire. Am inchiriat prin contract o garsoniera pentru a o transforma in sediu de firma. Avocatul firmei a mers la ... (vezi toată discuția)
În ce situații ar putea avea probleme un proprietar care își dă acordul pentru stabilirea sediului social al unei firme în spațiul închiriat? liviu f liviu f Am un spatiu comercial pe care vreau sa-l dau in chirie. Viitorul chirias nu are, inca, firma infiintata iar cu ocazia infiintarii ar vrea sa-si inregistreze ... (vezi toată discuția)