avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizitare minor, interpretare sentinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizitare minor, interpretare sentinta

In urma procesului pe care l-am demarat impotriva fostei mele sotii am obtinut urmatorul program de vizita :
- in prima si a treia saptamana din luna de vineri de la ora 18 pana duminica la ora 20
- in a doua si a patra saptamana de marti ora 18 pana miercuri ora 18.
- 3 zile in vacanta de primavara
- o saptamana in vacanta de iarna , respectiv de Craciun in anii pari si de Anul Nou in anii impari.
- In vacanta de vara toata luna august.

Problema este ca sotia mi-a spus ca in luna iulie ea nu este obligata sa imi dea copilul deloc deoarece eu il am in luna august.Intrebarea mea este, ce program se respecta de vizitare pentru luna iulie?? Este valabil cel cu wekend-urile din prima si a treia saptamana din luna sau poate sa nu mi-l dea fosta sotie deloc???Va multumesc.
Se va respecta asa cum este programul stabilit prin hotarare tot anul respectiv. Dar vorbiti cu fosta si poate devine mai intelegatoare, este in interesul minorului este sa petreaca timp cu amandoi parintii cat mai mult, este vorba de interesul superior al minorului care trece si peste hotararea data de instanta.
Aveți dreptul la luna iulie asa cum spune în sentinta.Ii comunicați ca daca nu da copilul la programul de relații, plângere penala penalitati politie dosar penal art 379 și 287 nerespectarea sentințele judecătorești.
Nu scrie în sentinta ca daca ai copilul în august nu l mai iei în iulie.Bate campii se joaca cu focul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se reia programul de vizitare minor mirceatoader mirceatoader buna ziua. va rog sa imi spuneti cum se reia programul de vizitare minor ( luarea la domiciliul tatalui) dupa o luna din vacanta de vara petrecuta ... (vezi toată discuția)
Custodie lavinia_serban lavinia_serban Buna seara, Sotul meu este la a2a casatorie, iar din prima are un baiat. El are program de vizita in prima si a treia saptamana din luna, de vineri de la ora ... (vezi toată discuția)
Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)