avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... contact
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

contact

cum poti afla adresa unui administrator /lichidator judiciar? Prin executor judecatoresc sau merge si printr-o adresa la instanta? Mentionez ca toata corespondenta trimisa catre persoana in cauza, care se ocupa de societatea intrata in insolventa, a fost returnata pe motiv - de adresa gresita. Cine poate comunica in acest sens, datele de contact? pentru a se lua legatura intr-un final cu administratorul judiciar?
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 10:25, 7 Iulie 2016
exista un site cu tabloul lichidatorilor......dar puteti verifica si dosarul cauzei ca sa vedeti adresa actuala din oferta in baza careia a fost admis ca si lichidator in cauza......daca nu depuntei actele la dosar cu mentiunea "pentru lichidator".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer gresit de bani FFeri FFeri Din gresesla am virat a suma de bani pe contul unei firme cu care mai demult am colaborat, dar care acum se afla in faliment.mentionez, ca nu am avut datorii ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa - se mai poate face executare silita? IOANA9 IOANA9 Fostul angajator are sa imi plateasca mai multe salarii restante. Ma poate ajuta un executor sa recuperez aceasta datorie daca firma se afla in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale ale fostilor angajati la o unitate care este in faliment tanta.rosca tanta.rosca Fiind disponibilizata in 2007 ,in anul 2008 am dat unitatea in judecata pentru drepturi salariale pe care nu le-am primit in perioada cat am fost ... (vezi toată discuția)