avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... autorizatie de libera practica
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

autorizatie de libera practica

buna ziua, sunt fiziokinetoterapeut licentiata in anul 2015 la UMF Iasi. am o autorizatie de libera practica de debutant care expira la sfarsitul lunii august 2016 si de la Directia de Sanatate Publica Botosani nu vor sa-mi elibereze autorizatia pe 5 ani pe motiv ca nu sunt anagajata si trebuie sa depun la dosar adeverinta de salariat. Eu fac voluntariat in domeniul studiilor efectuate din septembrie 2015 si pana in prezent. Intrebarea mea este in baza carei legi nu mi se elibereaza autorizatia cu contractul de voluntariat? imi tot zic de la DSP ca in ianuarie 2016 s-a dat o noua lege si nu pot sa-mi eleibereze autorizatia cu contractul de voluntariat, trebuie sa muncesc obligatoriu....mi se pare o prostie.
va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat sau cu respectiva lege
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:50, 15 Iulie 2016
Puteti gasi raspuns la intrebarea dvs. studiind aici: [ link extern ]
Daca doriti sa vi se raspunda in scris la solicitarile dvs. facute institutiilor statului (in cazul dvs.DJSP Botosani) faceti solicitarile in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Puteti cere sa vi se precizeze actul legislativ/ articolul de lege care nu permite reinnoirea autorizatiei in baza contractului de voluntariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu dsp-ul simina29 simina29 buna ziua, sunt fiziokinetoterapeut licentiata in anul 2015 la UMF Iasi. am o autorizatie de libera practica de debutant care expira la sfarsitul lunii august ... (vezi toată discuția)
Refuzarea primirii unui dosar la concurs pentru post cristinapavel01 cristinapavel01 Buna seara! Sunt kinetoterapeut cu master in bioingineria reabilitarii, am terminat facultatea de sport, specializarea kinetoterapie si motricitate speciala, ... (vezi toată discuția)
Lp eliberata de dsp vs ordinul fizioterapeutilor?! marcustefan marcustefan Pe 12.02.2018 a intrat in vigoare in M.O. legea 229/2016 privind statutul fizioterapeutului. Intrebare: ce se intampla cu Autorizatiile de Libera ... (vezi toată discuția)