Am castigat doua contestatii la executare silita, cu termen de 10 zile de apel de la comunicare. A trecut o luna de la comunicare, am sunat la judecatorie si mi s-a confirmat ca nu s-a facut apel la niciun dosar.
Ce trebuie sa fac ca sa devina definitive hotararile? Fac vreo cerere la judecatorie, sau astept sa se autosesizeze?
5 - Trebuie sa specific in cerere, data la care am primit comunicarea, pentru a se vedea ca au trecut 10 zile? Anexec o copie dupa plic pentru a se vedea data postei? Se accepta aceasta data ca fiind si a celeilalte parti care ar fi avut drept de apel?
6 - Cum voi intra in posesia copiilor? Le primesc prin posta, sau trebuie sa merg la judecatorie?
Am platit taxa de timbru dar nu stiu daca este totul in regula. Am patit la primaria din Rafov unde m-a trimis de la judecatorie, pentru ca acolo este domiciliul si mi s-au dat mai multe chitante de 5 lei pe care scrie doar taxa de timbru dosar xxx. Nu au trecut "taxa timbru copiere hotarare.....". Au zis ca ele nu au auzit in viata lor de asemenea taxa si nici nu voiau sa incaseze banii. A trebuit sa insist.
Deci este in regula daca scrie vag doar taxa de timbru? si mai multe chitante