avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj cu copii majori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj cu copii majori

Buna ziua tuturor! Ma gandesc sa divortez :">...ce ma retine e locuinta. Avem apartament proprietate cu 4 camere in Bucuresti, in care locuim noi, sotii si doi copii majori: 24 si 19 ani. Din cauza ca fiica noastra locuieste momentan cu prietenul ei si din cauza altor certuri si discutii, sotul a repudiat-o si spune ca nu conteaza ca are pe buletin adresa noastra si ca nu mai are nici un drept.
Intrebarea mea este: as putea sa castig apartamentul la partaj daca ambii copii si eu, locuim in el; ce sanse am, in ce conditii?
Mentionez ca sotul lucreaza se 5 ani in Timisoara, sta acolo intr-un apartament luxos, cu chirie,e scos de la mine de la intretinere de 5 ani, nu are nici un plan de reunire a familiei cu mine:((, are o masina de lux inregistrata pe firma lui X-(, eu am un Daewoo pe numele meu si...cam atat. Alte intrebari ? :D
Multumesc anticipat pentru sfaturi :D
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 16:53, 19 August 2009
Incercati sa negociati( sa va intelegeti ) cu sotul intii divortul si apoi partajul ca o sa iesiti MULT,MULT MAI IEFTIN!!
Bunurile dobandite in timpul casatoriei se impart,pe calea partajului.Incercati o conciliere cu sotul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte doveditoare guest2 guest2 Buna seara In cazul unui partaj, daca nu exista acte doveditoare a proprietatii bunurilor cumparate in timpul casatoriei , acestea mai pot fi bagate la ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament alel alel Buna ziua, Am mai multe nelamuriri in ceea ce priveste partajul parintilor mei. Au impreuna un apartament, sunt divortati, iar mama mea locuieste in chirie ... (vezi toată discuția)
Partaj facut dupa citiva ani dupa divort wsimona wsimona Doresc sa imi ajut o prietena. A divortat acum 5 ani insa din lipsa de mijloace finanaciare nu a facut si partajul , in speta un apartament. Familia are si 5 ... (vezi toată discuția)