avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gratar pe terasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gratar pe terasa

Buna ziua

Sunt propietar al unui apartament la parter cu terasa ( act de propietate pe spatiul terasei ). As vrea sa stiu daca asociatia de propietari imi poate intezice sa fac gratar pe aceasta terasa ( prin regulament de ordine interioara sau orice alta forma)?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:10, 20 Iulie 2016
Daca aveti autorizatie de la primarie sa faceti pe aceasta terasa gratar, asociatia nu poate sa va interzica dar poate sa reclame ori de cate ori deranjati vecinii prin fum, miros, zgomot...
Daca nu sunteti autorizat sa desfasurati o asemenea activitate, sigur ca nu aveti voie, iar la reclamatia oricarei persoane fizice sau juridice (vecini, asociatie...), organele de politie vor aplica legea cu sanctiunile de rigoare.
Atentie ca exista Legea nr 54 /19.03. 2012 privind desfasurarea activitatilor de picnic
Chiar daca legea vizeaza gratarele de pe domeniul public si privat,exista multe situatii in care petrecaretii de la bloc s-au ales cu amenzi usturatoare pentru ca au deranjat vecinii cu fum si miros de fripturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar la bloc in curte proprietate privata. buna ziua. va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! locuiesc ... Codrinvld Codrinvld Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! Locuiesc intr-un complex rezidential de blocuri insiruite, intr-un bloc parter+ 2 etaje. Apartamentele ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc dragodado dragodado buna ziua. stau intr_un bloc care la parter are apartamente cu mici curti in care proprietarii mai nou fac gratar aproape in fiecare seara creand disconfort ... (vezi toată discuția)
Gratar tescan elena tescan elena Buna ziua, locuiesc intr-un cartier rezidential la parterul unui bloc. Am cumparat apartamentul impreuna cu o gradina de cca 80 de metrii patrati cu latime de ... (vezi toată discuția)