avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mai trebuie si decizie ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mai trebuie si decizie ?

Buna dimineata !

Va rog mult sa ma ajutati si sa imi spuneti
daca la angajarea unui salariat
s-a intocmit doar Contractul individual de munca
si s-a omis emiterea unei Decizii de angajare,
este vreo problema ?

Este suficient doar Contractul individual de munca
sau trebuia data si o Decizie de angajare ?

Daca trebuia data si o Decizie de angajare,
cum mai poate fi remediata problema ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 22:48, 11 Noiembrie 2020
In linkul dat de mine este mot-a -mot cu mesajul dvs... si cu asta am pus capat acestei discutii.
:closedtopic:
Astazi am solicitat un punct de vedere la Ministerului Muncii - for ierarhic superior ITM-ului
cu privire la acea decizie de incadrare, inclusiv baza legala a emiterii acesteia.

Va voi aduce la cunostinta raspunsul.

Va multumesc pentru tot !
Buna ziua, ce a raspuns ITM-ul cu privire la baza legala pt. intocmirea deciziei de incadrare?
ITM-ul nu a spus nimic
Este si normal sa nu va spuna , intrucat in mesajul anterior ati mentionat ca v-ati adresat Ministerului Muncii.

Alte discuții în legătură

Ordin 1649/2011 privind modificare ordinului 946/200 LucianSirbu LucianSirbu Buna Ziua. Va rog sa ma sprijiniti in aplicarea corecta a standardului nr. 4 din Ordinul 946/2005 privind,, functiile sensibile,, Daca ati putea sa- mi ... (vezi toată discuția)
Ordinul 200/2016 al ssg privind controlul managerial intern buiavasi buiavasi buna ziua! as vrea sa imi precizati si mie unde se regaseste in acest ordin obligativitatea institutiei de a-si intocmi procedurile interne? multumesc! (vezi toată discuția)
Abrogat gluten gluten OMFP 946/2005 ,este in vigoare ? Multumesc! (vezi toată discuția)