avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate expirata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate expirata

CARDUL MEU DE IDENTITATE/CI EXPIRA IN ANUL 2017, PE EL AM DOMICILIUL IN BUCURESTI UNDE ERAM SI PROPIETAR
-AM VANDUT APARTAMENUL DIN BUCURESTI
-AM CUMPARAT IN JUD.CONSTANTA SI AM DOAR RESEDINTA PUSA VERSO PE CARD
-VAND APARTAMENTUL ACUM IN 2016
-URMEAZA SA STAU IN CHIRIE IN 2017
INTREBARE: CUM VA FI ELIBERAT UN NOU CARD/CI , EU LA DATA EXPIRARII CARDULUI, NEFIIND PROPIETARUL VREUNUI IMOBIL CI DOAR CHIRIAS IN JUD.CONSTANTA ?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: liliana.suciu , utilizator 22:02, 23 August 2016
|Puteti solicita viza de resedinta/flotant,cu acordul proprietarului spatiului unde urmeaza sa locuiti
Pana sa vindeti va reinoiti cartea de identitate cu domiciliul din Constanta cu valabilitate de 10 ani.
AM VANDUT DEJA APARTAMENTUL,VOI FI CHIRIAS IN CONSTANTA,CI IMI EXPIRA IN 2017,DECI AS VREA UN NOU CI CU DOMICILIUL IN CONSTANTA, CU RESEDINTA DOAR SE FACE ANUAL,AM 57 DE ANI , POATE FI VALABIL DEFINITIV , CRED,VOI LOCUI NUMAI IN CONSTANTA ORICUM.
Nu mai scrieti cu litere de tipar ca stim sa citim si cu cele de mana. Daca nu mai aveti nici o proprietate in tara va trebui sa gasiti pe cineva care sa va ia in spatiu, eventual proprietarul locuintei unde dvs.declarati ca stati cu chirie, ori sa incheiati un act de inchiriere cu acesta la circa financiara. Este de ajuns ca dvs. sa va puteti face un nou act de identitate la domiciliul din Constanta unde de fapt si locuiti efectiv. Avand varsta de 57 de ani, este adevarat veti primi CI in 2017 cu termen de valabilitate pana in 2077. Aveti si o alta posibilitate de a obtine o carte provizorie de la serviciul de evidenta unde aveti domiciliul stabil inscris in prezent, dar aceasta e doar cu valabilitate de 1 an.
multumsc,MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - buletin sau buletin provizoriu vip2you17 vip2you17 buna ziua am nevoie ajutor, este vorba ca propietara e plecata in spania si nu poate fii prezenta sa imi fac noul buletin, mi-a expirat buletinul pe data 24 ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)