george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 marcelutza	                   

Buna dimineata.Am nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema:
    Am fost abonat al unei societati de televiziune prin  cablu(KATV se numea).Din ... (vezi toată discuția)
	                    marcelutza	                   

Buna dimineata.Am nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema:
    Am fost abonat al unei societati de televiziune prin  cablu(KATV se numea).Din ... (vezi toată discuția)

cristi_tnt	                   

Va spun o poveste,sper sa va minunati si poate sa-mi dati o idee ca eu mai stiu ce sa fac:
In 2000 ma duc la RCS sa ma abonez fiind singura retea din ... (vezi toată discuția)
	                    cristi_tnt	                   

Va spun o poveste,sper sa va minunati si poate sa-mi dati o idee ca eu mai stiu ce sa fac:
In 2000 ma duc la RCS sa ma abonez fiind singura retea din ... (vezi toată discuția)

mar71a	                   

Pe scurt:
Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom?
 Eu nu am semnat contract cu Telekom.
Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)
	                    mar71a	                   

Pe scurt:
Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom?
 Eu nu am semnat contract cu Telekom.
Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)