avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Campanie de promovare RDS RCS discriminatorie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Campanie de promovare RDS RCS discriminatorie

Compania RDS RCS ce ofera servicii de telefonie , mobila ,fixa, internet ,si Tv cablu are o campanie de promovare prin plati Maestro , (exluzand platile cu cardurile VISA) . Compania nu este furnizoare de servicii bancare ,si astfel discrimineaza clietii care platesc cu card VISa pt acelasi servicii , in acelasi conturi RDS. Parca se face direrenta cu ce ma deplasez la ei in caserie sa platesc serviciile .Daca ma duc cu autobusul si arat biletul intru in campania de promovare ,dar daca ma duc cu taxiul nu mai pot intra in concurs ,indiferent ca am platit pt servicii ? Mi se pare o discriminare grasa de tot ,si la sesizarea mea la ei , am primit un raspuns de rasul lumii, cu regulamentul concursului. Poate vede un avocat istet o posibilitate in acest aspect
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:02, 4 August 2016
Nu este deloc nicio discriminare. Este o oferta ce decurge dintr-o relatie comerciala dintre firma furnizoare si mastercard. Nu putea firma sa oblige si pe cei de la visa sa intre in acest joc.
Sunt alte oferte oferite (in alte perioade) in alta parte de cei de la firma unde aveti cardul. Cautati pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu societatea de cablu marcelutza marcelutza Buna dimineata.Am nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema: Am fost abonat al unei societati de televiziune prin cablu(KATV se numea).Din ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu o companie de telefonie cristi_tnt cristi_tnt Va spun o poveste,sper sa va minunati si poate sa-mi dati o idee ca eu mai stiu ce sa fac: In 2000 ma duc la RCS sa ma abonez fiind singura retea din ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de telefonie la schimbarea denumirii operatorului mar71a mar71a Pe scurt: Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom? Eu nu am semnat contract cu Telekom. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)