avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare /Salariu referent primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare /Salariu referent primarie

Buna ziua...M-am angajat de 2 zile la o primarie ca Referent in cadrul compartimentului de situatii voluntare de urgenta...Precizez ca am studii superioare de lunga durata (Inginer ) Cand am semnant contractul m-a incadrat cu 1250 si mi-a cazut fata.De ce asa putin ?? As dori sa ma lamureasca cineva si cum sa fac sa am salariu mai mare ?! Postul poate fi transformat pe studii superioare ?Multumesc.
Sporurile nu le acorda primarul!
Fiind vorba despre o functie contractuala din sectorul bugetar,sistemul de salarizare,deci inclusiv sporurile ce le puteti eventual primi sunt doar cele reglementate de Legea salarizarii unitare 284/2010,asa cum a fost modificata si completata pana in prezent.
Consultati clauzele din contractul individual de munca pe care l-ati semnat ,in ceea ce priveste salarizarea si sporuri acordate,sau luati legatura cu angajatul de la Biroul/Comp. de gestionare a reurselor umane din cadrul primariei.
Pentru faptul ca aveti studii superioare nu de acorda niciun spor.
Sporurile, indemnizaţiile, primele şi compensaţiile specifice domeniului de activitate ce se acordă personalului bugetar sunt prevăzute în anexele nr. I-VIII. din Legea 284/2010 pe care utilizatorul le poate consulta orientativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor la salariu personal contractual mopeda mopeda buna ziua, sunt salariat contractual la o primarie sef serviciu voluntar situatii urgenta , am obtinut in luna iulie o diploma de licenta si intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionari publici lenutzamia lenutzamia am si eu o intrebare: lucrez intr-o primarie ca si referent .in anul 2011 la data de 1 iulie din contractual mi s-a transformat postul in functie publica ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare, bugetar dros dros Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)