Buna ziua! sunt in situatia data..am datorii la 2 banci si am primit de la executorul judecatoresc poprire pe conturi si salariul il incasez doar jumatate.....in cazul in care la decesul tatalui,apartamentul si 2 parcele de teren ce sunt pe numele lui acum urmeaza sa il mostenim 3 frati .Doar unul dintre frati nu are datorie la nici o baca . Intrebarea mea este : Daca la decesul tatalui, in cazul renuntarii la succesiune in favoare fratelui ce nu are datorii banca poate executa silit apartamentul si terenurile .......si intrebarea a 2-a daca se poate renunta la mostenire in favoarea fiului meu !
Situatii frecvente in care se descopera frauda sunt cele in care creditorul este un apropiat al familiei si al succesibilului debitor si stie miscarile facute de respectiva familie, sau creditorul poate fi institutional si este extrem de diligent si urmareste succesibilul debitor, se informeaza la Unnpr, consulta registrele publice, respectiv RNNEOS, RNNEC, s.a.m.d. si probabil si alte situatii in care suma conteza in raport cu diligentele si cheltuielile ce trebuiesc facute de catre creditor.
Executarea silita
fify1
Buna ziua,
In urma unui credit pe persoana juridica, garantat cu contract de fidejusor de catre mine ca administrator, neachitat in totalitate am fost chemat ... (vezi toată discuția)