avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Instiintare salariata insarcinata, neprezentare la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Instiintare salariata insarcinata, neprezentare la servici 2 saptamani...

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie, am fost instiintata de catre o angajata ca este insarcinata, a prezentat adeverinta de la medicul ginecolog care atesta starea de graviditate, doar ca nu s-a mai prezentat la servici de 2 saptamani, in conditiile in care nu are concediu medical sau alt motiv....ce pot face?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:58, 21 August 2016
Nu am sustinut ca nu ar fi legal,numai ca in practica sunt si situatii cand putem sa dam dovada de intelegere ,mai ales daca constatam ca la mijloc nu e vorba despre rea vointa unui angajat,ci doar de o conjunctura,iar masura pe care urmeaza sa o luam nu afecteaza angajatorul...
Utilizatorul a intrebat ce poate face in aceasta situatie...iar ceea ce i s-a prezentat sunt exact solutiile pe care le poate adopts, fie ca il afecteaza sau nu pe angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca in lipsa salariatului cristinasova cristinasova Buna ziua, am doua situatii pe care va rog mult sa ma indrumati astfel incat sa pot inchide corect contractele de muna: 1. Un salariat a plecat in Italia din ... (vezi toată discuția)
Angajat demisionat cu preaviz ionela11 ionela11 angajat demisionat cu preaviz Buna ziua, Avem un angajat care a demisionat cu preavizul de 20 zile lucratoare....si-a luat restul zilelor de concediu in ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract munca greenday greenday buna ziua, lucrez la o companie cu cim de 2 ore, cu un salar fix de 170 ron si bonusuri din comisioane.. azi am fost anuntata de unul din sefii mei ca mi ... (vezi toată discuția)