avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani

Buna,am si eu o problema aparent simpla...am avut o relatie care s-a terminat,ea a pus punct...ideea este ca eu muncesc peste hotare si am trimia bani"acasa"pt ca aveam planuri impreuna...asa ca am dat avans de o anume suma ca sa i-a apartament prin programul prima casa,apoi l-m si utilat complet tot din banii mei...treaba e ca eu am venit cu banii iar ea a luat dif de credit pe numele ei,in concluzie apartamentul e pe numele ei...pot sa-mi recuperez"paguba"...pot face dovada ca banii au provenit de la mine si ca au ajuns in posesia ei,este suficient? ... Din punctul meu de vedere as putea spune ca este abuz de incredere si inselaciune din partea ei,din partea mea naivitate
prin aceasta intrebare,dati de intelesc ca nu exista solutie pt asemenea cazuri sau vreti sa aflati totusi daca exista o solutie???
Nu spun ca nu ar exista o solutie.
Orice cerere care se formuleaza in fata unei instante trebuie motivata atat in fapt (povestirea in care cel care face cererea spune ce vrea, de ce vrea, cum vrea sa faca proba etc) si o motivare in drept (textul legal pe care se bazeaza aceasta cerere).
Eu asta am intrebat colegul - care este motivul in drept pentru o astfel de cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am iubit, am facut credit, i l-am dat, n-am nici o garantie, m-a parasit... va rog ajutati-ma sa recuperez imprumutul! mirela.vaduva mirela.vaduva #-oIn urma cu un an am facut un imprumut in banca de 40.000 euro pentru a ajuta femeia cu care urma sa ma casatoresc sa cumpere un apartament. Ea a facut ... (vezi toată discuția)
Imprumut bani inainte de casatorie Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Am imprumutat o suma de bani unei fete cu care eram/locuiam inainte de casatorie. Nu am facut acte. Singura dovada este transferul interbancar din contul meu ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals buzdgabi buzdgabi Am o prietena care lucra la Provident a avut o clienta corecta la un moment dat a venit cu un buletin gasit si cu o persoana care semana cu cel din buletin si ... (vezi toată discuția)