avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... executare silita - onorariu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

executare silita - onorariu

doresc sa trec la recuperarea unor drepturi banesti de la institutie de stat,am hotarare irevocabila.nu am banii pt. onorariu executor.ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 12:27, 23 August 2009
Solicitati institutiei, in scris, sa-si indeplineasca obligatiile stabilite in sarcina sa de catre instanta, anexand in copie titlul executoriu.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Gabriela Pintea a scris:

Solicitati institutiei, in scris, sa-si indeplineasca obligatiile stabilite in sarcina sa de catre instanta, anexand in copie titlul executoriu.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

:D O idee foarte buna! Si daca institutia zice pas? :D
Mergeti la executor si discutati cu el sa faceti plata dupa ce se face executarea!B-)
Costul executarii cade in sarcina debitorului.
Creditorul avanseaza o parte din suma ce reprezinta onorariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu-mi da statul roman banii de buna voie! am hotarare irevocabila. ce sa fac? Florin Ioan Florin Ioan Doresc sa trec la recuperarea unor drepturi banesti de la o institutie de stat,am hotarare irevocabila.Nu am banii pt. onorariu executor.Ce pot sa fac?puteti ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara - executare silita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Am de recuperat o anumita suma privind pensia alimentara. Am dosar de executare silita la un BEJ. Solutia data de instanta este ... (vezi toată discuția)
Onorariu nastaseelena nastaseelena ce se [poate intampla daca un creditor nu plateste onorariu de executare. De exemplu un creditor a inaintat executorului judecatoresc dosar pt recuperarea ... (vezi toată discuția)