avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Distribuitor produse etnobotanice
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Distribuitor produse etnobotanice

Buna ziua
Am o intrebare scurta si la obiect.
Produsele astea etnobatante care se vand deja si in magazine in toata tara, si pe internet, dar de ce nu se pot comercializa si in discoteci.
Multumesc pentru un eventual raspuns
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 19:52, 22 August 2009
Trebuie sa exista o societate , care sa indeplineasca toate conditiile legale de comercializare a acestor plante , insa , in discutie , e pusa problema ca aceastea sa fie considerate , ca si pana acum , ilegale , intrucat un eveniment tragic deja s-a produs (moartea unui copil de 13 ani ).Intr-un final , societatile care comercializeaza asemenea plante (etnobotanice ) vor fi inchise.Nu de alta, dar efectele pot fi nefaste.(in Constanta sunt deja deschise cateva , unul amplasat chiar langa Spitalul Judetean ....)
Pe internet activitatea e una ilicita.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 August 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
7noiembrie a scris:

Buna ziua
Am o intrebare scurta si la obiect.
Produsele astea etnobatante care se vand deja si in magazine in toata tara, si pe internet, dar de ce nu se pot comercializa si in discoteci.
Multumesc pentru un eventual raspuns


Va atrag in primul rand atentia ca nu exista in DICTIONARUL EXPLICATIV AL LIMBII ROMANE cuvantul "etnobatant"
Ceea ce ati vrut dvs sa spuneti este "produs etnobotanic" care este o cu totul alta mancare de peste!:D
Aceste plante care se fumeaza au acelasi efect haluciongen ca si ciupercile halucinogene....sunt un fel de drog foarte puternic ...chiar si in Olanda unde fumatul de marijuana si cannabis este permis este interzisa fumarea ciupercilor halucinogene si a produselor etnobotanice in coffe shop-uri!B-)
Cu siguranta vor fi interzise daca nu cumva sunt interzise deja!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru a deschide un coffee shop in romania(constanta) claudia536 claudia536 Vreau sa deschid un cofee shop si ma intereseaza ce acte imi trebuiesc si ce conditii pentru a deschide aceasta afacere. Daca sunt legale si se pot vinde in ... (vezi toată discuția)
Cumparare cu factura. luckian21 luckian21 Buna ziua.Am o firma si as dori sa cumpar anumite produse cu factura pentru a le revinde.Daca este vreo neregularitate cu acele produse,cine e vinovatul,eu sau ... (vezi toată discuția)
Statut planta mimosa hostilis petronela87 petronela87 Buna ziua! Ma numesc petronela si am nevoie sa comand pe internet 100g radacina pulbere de Mimosa Hostilis, pentru intrebuintarea in cosmetica personala, ca ... (vezi toată discuția)