avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

buna ziua. Lucrez la o firma si m-ar interesa daca as putea sa-mi iau concediu fara plata 3 luni de zile fara a-mi inchide contractul de munca.
Poate fi suspendat nu este echivalent cu va fi suspendat asa cum s-a postat
'Va fi suspendat' pt ca aceasta este practica curenta in astfel de cazuri.
Practica nu constituie izvor de drept, legea nu ne obliga in acest caz.
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Si cu ce influenteaza acest aspect asupra dreptului de concediu fara plata a angajatului? Ramane la latitudinea angajatorului daca ii va suspenda sau nu contractul pe durata acestui concediu,ori suspendat ori nu,efectul este acelasi din moment ce angajatul nu presteaza activitate ,iar angajatorul nu plateste angajatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata zxz19 zxz19 Buna ziua la acordarea concediului fara plata - este suficenta cererea de Concediu fara plata aprobata de angajator? (avand in vedere ca in cazul ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa ccc lhilda lhilda Salariata vrea sa intre in concediu fara plata dupa ccc. Studiind OUG 111/2010 , am aflat ca art 6 , care reglementa acest lucru a fost abrogata. Nu avem ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Razvan_Alexandru Razvan_Alexandru Buna ziua, as dori sa stiu in baza carei legi pot beneficia de concediu fara plata de la angajator pentru efectuarea unor activitati de voluntariat pentru ... (vezi toată discuția)