avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ma incadrez la art.17 codul muncii ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ma incadrez la art.17 codul muncii ?

Dupa 20 de zile de cand execut noile atributii mi se aduce la semnat un act aditional si o fisa noua a postului. Daca nu semnez mai pot invoca faptul ca nu am fost informata anterior de modificari conform art.17 codul muncii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:42, 30 August 2016
Deocamdata inlocuiesc colegul, dar se doreste sa mi le introduca permanent.
Pentru inlocuire nu este nevoie de adoptarea unei decizii sau incheierea unui act aditional .. prntru introducerea definitiva a acelor atributii , atunci se poate adopta una din aceste modalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sau delegare de atributii ? angajatlastat angajatlastat Nu sunt de acord cu mutarea mea in alt compartiment si i-am anuntat de acest lucru. Angajatorul imi modifica continutul muncii pe șest, dandu-mi ocazional ... (vezi toată discuția)
Act aditional la c.i.m ContSters154162 ContSters154162 Contractele de munca vechi trebuie modificate in mod obligatoriu prin act aditional, acum odata cu intrarea in vigoare a noul cod al muncii? :-/ Si prin act ... (vezi toată discuția)
Modificare functie-retrogradare elena_1234 elena_1234 Buna seara, Lucrez in sistemul bancar si vor sa ma mute de pe o pozitie de coordonare (director adjunct) pe o pozitie de executie (ofiter cont) intr-o alta ... (vezi toată discuția)