avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fond finantare europeană
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fond finantare europeană

Buna ziua! As vrea sa stiu care pot fi urmarile in cazul in care accesez un fond european pentru agricultură iar eu studiez un alt domeniu de activitate( nu am fost întrebată, iar eu am omis să menţionez acest lucru- sunt ei obligaţi să verifice?). Ce se poate întâmpla din punct de vedere juridic? Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: MARKETING DEVELOPMENT , Consultant credite si finantari 12:06, 2 Septembrie 2016
In ghidul solicitantului aferent apelului de proiecte in cadrul caruia ati depus proiectul sunt specificate conditiile privind pregatirea in domeniu a solicitantului. Cititi ghidul, vedeti care sunt respectivele conditii si asigurati-va de indeplinirea acestora pana la finalizarea implementarii proiectului.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene danabobo danabobo Buna ziua,am urm problema:Am apelat la o firma pentru accesarea de fonduri europene.O data la 3 luni firma imi factureaza servicii de consultanta pe o suma ... (vezi toată discuția)
Functionarul public si fondurile europene dalina82 dalina82 Daca sunt functionar public (primarie) pot fi angajata pe un proiect european POSDRU, cu contract, norma fiind de 2-3 ore pe zi? Mentionez ca atributiile ... (vezi toată discuția)