avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare produse pe cod CAEN
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare produse pe cod CAEN

Buna ziua. Ma puteti ajuta cu o parere. Detin o societate care are urmatorul cod CAEN:
Activitatea principală: clasa CAEN 7311 Activitati ale agentiilor de publicitate
Activităţi secundare: clasa CAEN 4799 Comert cu amanuntul efectuat in afara
magazinelor, standurilor, chioscurilor si a pietelor

Intrebarea mea este urmatoarea: Pentru un proiect (organiare eveniment sau conferinta) as putea sa facturez produsele cumparate (comert) pentru proiect (caiete, pixuri) la client avand in vedere clasa CAEN 4799 de mai sus?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:22, 11 Septembrie 2016
Daca clientul nu vrea sa facturati explicit aceste produse, puteti sa le treceti doar ca valoare totala in contract, sa le adaugati ca servicii in factura si sa faceti doar un bon de consum intern cu specificatia "Produse date gratuit la evenimentul cutare".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru comert online cat si in standuri, chioscuri si piete alinmihai alinmihai Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D pentru vanzarea de articole pentru pescuit atat online cat si in standuri, shioscuri, piete, etc. Va rog, daca se ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru handmade? radumocanu2 radumocanu2 Buna ziua. Vreau sa stiu ce cod caen am nevoie pentru a vinde in standuri,chioscuri genti facute handmade ? si daca trebuie sa eliberez bon fiscal sau factura? (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)