avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mi s-a oprit alocatia de stat a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mi s-a oprit alocatia de stat a copilului

Buna ziua!!Ma numesc Gabriela...sunt mama a unui baietel de 8 ani...acest copil l-am facut cu fostul concubin (deci nu avem acte impreuna..mentionez ca fiul poarta numele de familie al tatalui) si in data de 07/2012 alocatia ia fost oprita de stat deoarece era pe numele tatalui si acesta nu a lasat o procura pt a putea fi redicata de altcineva!!
Am incercat sa fac eu toate actele...avand si copia lui de buletin valabila...dar am fost refuzata si am primit informatiile ca nu pot face nimic pana in momentul ce el nu vine sa semneze ca e deacord ca cel mic sa ia alocatia!!
Cum e posibil sa fac ceva in privinta asta!!:((:((:((:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 12 Septembrie 2016
Intr-adevar, la schimbarea reprezentantului legal beneficiar de alocaţie se solicita : copie carte de identitate , sentinta de divort, certificat casatorie, declaratia scrisa de acord a
fostului titular, dupa caz, etc.

Puteti intreba la ANPIS care este poate fi solutia in problema dvs.
Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei în cont bancar Cristina  Iulia Cristina Iulia Bună ziua. Cum pot sa schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei(eu). Specific noi nu am fost căsătoriți și nu suntem (vezi toată discuția)
Bună ziua,va rog sa ma ajutați cu un răspuns...m am despărțit ... Melania17 Melania17 Bună ziua,va rog sa ma ajutați cu un răspuns...m am despărțit de fostul concubin cu care am un băiețel și am o hotărâre judecătorească în care ... (vezi toată discuția)
Retragere nume dupa divort dodorel62 dodorel62 Buna seara. Eu dupa divortul de fosta sotie i-am lasat acesteia numele meu de la casatorie . Dupa ce am divortat ,avand si hotararea definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)