avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ANPC are obligatia sa-mi comunice sanctiunea impusa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ANPC are obligatia sa-mi comunice sanctiunea impusa operatorului economic?

Buna ziua,

Am cumparat un produs expirat de o saptamana dintr-un hypermarket, am facut sesizare a 2 zi la Anpc si am primit solutionare de la ei ca s-a confirmat cele sesizate de catre mine gasindu-se si alte produse din acelasi lot la raft.Doresc sa va intreb daca Anpc are obligatia sa-mi comunice masurile legale impuse operatorului si cine imi va restitui suma de bani achitata.

Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: morty , utilizator 21:36, 20 Septembrie 2016
Azi am fost contactat pe mail de un reprezentant al magazinului care mi-a solicitat nr de telefon sa rezolvam problema.Consider ca nu este normal sa nu primesc un raspuns de la anpc cu privire la sanctiunea data magazinului si sa mai comunice datele mele personale-operatorului economic, fara sa rezolve ei problema.
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2016
morty, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselarea consumatorului in supermarket-uri balerina balerina De multe ori in Supermarket-uri pretul de la raft nu corespunde cu pretul batut la casa de marcat. Si ...bineinteles mi s-a intimplat... , am fost la ... (vezi toată discuția)
Informarea consumatorilor privind agentii economici care nu respecta legea Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu La o solicitare privind nominalizarea agentilor economici care nu respecta legea protectia consumatorilor a spus ca in conf cu art. 6 din Legea nr. 544/2001 ... (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)