andreiSRR a scris:
Frumos, nu?
Pai daca:
... am trimis prin posta o scrisoare cu valoare declara si confirmare de primire catre asociatie, pe adresa apartamentului administratorului (pentru ca nimeni nu vrea sa-mi spuna cum il cheama pe presedinte si unde locuieste).
Ce rezultat ai fi asteptat?
Scrisoarea nu o trimiti administratorului / presedintelui, ci asociatiei, pe adresa oficiala a asociatiatiei. Daca sediul social al asociatiei este chiar apartamentul administratorului /presedintelui - cum se mai intampla, destinatarul trebuie sa fie tot as. prop., nu administratorul - persoana fizica - priceput?
In fine daca ai fi procedat asa cum am scris mai sus si scrisoarea ar fi venit Retur pe cale oficiala, era o alta situatie - scrisoarea nedesfacuta poate fi adaugata ca documente justificative in instanta de exemplu.
Din cate spuneti, scrisoarea a fost primita (cineva a semnat de primire - vedeti cine, cred ca administratorul), dar v-au pus scrisoarea nedesfacuta in cutia de posta a dvs. Prostie mai mare nu am auzit! Banuiesc ca nu ati desfacut scrisoarea, asa ca puteti sa o folositi, cum am spus intr-o alta etapa de contestare. Oricum, aveti documentul ca „domnii” au primit sesizarea/contestarea dvs. si acum asteptati raspunsul - care nu o sa vina niciodata pentru ca in prostia lor nici nu au vrut sa se uite ce vreti dvs. Rezultatul este acelasi - as. prop. refuza sa va de-a un raspuns bun-rau, dar sa rsapunda.
Nu stiu in ce masura functionarii din primaria locala, cei responsabili de as. prop. pot sa va ajute. Incercati. La noi in Iasi acest serviciu functioneaza destul de bine.
Succes!