avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un post sau doua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un post sau doua

Din punct de vedere al legislatiei muncii ce inseamna titular de post si substituient ? S-a infiintat un compartiment in care sunt incadrate 2 persoane cu 2 meserii diferite care se succed in munca la un singur calculator astfel incat se acopera 11 ore. Este legal sau corect ?
Cel mai recent răspuns: petrulili , utilizator 17:26, 27 Octombrie 2016
Sunt 2 posturi in organigrama, care este titularul si care substituentul/completarea de tura?#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea pe o perioada determinata pe un post cu studii superioare a unui salariat din institutie gabiisuf gabiisuf Intr-o institutie publica un salariat incadrat pe un post de referent de specialitate cu studii superioare pleaca in concediu fara plata (suspendare CIM) pe o ... (vezi toată discuția)
Buna Aradon Aradon De 3 ani de zile sunt angajat pe postul de consilier al primarului, iar odata cu legea salarizari secretara ma incadrat pe postul de referent mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic care a terminat facultatea de marketing alina5ram alina5ram Explicati-mi si mie va rog cum se poate ca un ungajat care a terminat o facultate de markenting sa lucreze in cadrul oficiului juridic al unei institutii si ... (vezi toată discuția)