avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pagina creata unui minor pe Facebook in care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pagina creata unui minor pe Facebook in care este batjocorit

Va rog sa ma ajutati care-i instante sa ma adreses ...cea civila sau cea penala.
Copilului meu in varsta de 13 ani...alti colegi mai mari i-au furat pozele de pe contul de facebook si au facut o pagina tot pe facebook pe care au numit-o Anti-Leucemie iar pe acea pagina au denigrat-o in ultimul hal...Copilul este socat la scoala striga dupa ea Sida, canceroasa etc....Este la o scoala renumita de Arte ..copilul nu mai vrea sa mearga la cursui.....Este batjocurita atat la scoala cat si pe retele de socializare ...
Va rog din suflet sfatuiti-ma catre cine sa ma adresez..sunt disperta ..ca acest copil sa nu-mi faca depresiese ...Imi spune ca se sinucide .... Va multumesc din suflet. [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: amy0001 , utilizator 19:44, 24 Septembrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti plangere penala la politie. Facebook nu poate/vrea sa inchida o pagina pt ca va trebuie dovezi; solide. Plangerea penala - este singura metoda sa trageti la raspundere pe cei vinovati si sa stergeri(sa-i obligati pe cei de la facebook sa stearga) pagina.
Altfel va luptati cu morile de vant. Facebook nu sterge pozele cu copii morti pe care le folosesc unii imbecili pt a strange like-uri. Andra - cantareata noastra - are pagini de facebook care se folosesc de imaginea ei(si nu numai ea); facebook nu le sterge iar ea nu vrea sa depuna plangere la politie pt inchiderea lor. Sunt sute de astfel de pagini.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2016
amy0001, utilizator
Puteti sa incepeti de aici [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2016
amy0001, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil bătut de colegi de școală. poate fi cineva tras la răspundere? s-a mai întâmplat acest lucru și nu s-a luat nicio măsură Ioana.Adrian Ioana.Adrian Băiatul meu a venit bătut 2 zile de la școală de către un coleg și verișoara acestuia dintr-o altă clasă.Am sunat doamna învățătoare și dansa a ... (vezi toată discuția)
Dreptul elevului , al copilului in societate marcela72 marcela72 Am si eu urmatoarea problema : fetita mea cea mica ( 11ani ) , are un coleg care o tot plesneste , cand m-am dus la scoala sa-l intreb de ce face acest ... (vezi toată discuția)
Marginalizare, umilinta laurentiunicolae laurentiunicolae copil grupa zero umilit de cativa parinti ,marginalizat nu mai vrea sa mearga la scoala sub pretextul ca nu se joaca copii cu el .Mentionez ca parinte am mers ... (vezi toată discuția)