Buna ziua,
Am avut un chirias care a plecat cu cheia fara sa ma anunte si fara sa plateasca platile restante. L-am actionat in judecata si am cerut 3000 lei plata restantelor si 1000 de lei pe luna pana imi va inapoia cheia!...asta in mare ...daca va ajuta va dau toate detaliile...intampinare...raspuns la intampinare...a venit si ziua procesului in care mi s-a spus ca trebuie sa justific cu inscrisuri fiecare leut care il cer altfel actiunea se va respinge! Adica eu pagubitul sa adun hartiute si sume sa dovedesc ce am cerut! Nu se poate asa simplu? Asta e ce am cerut..despagubire..cu ce hartii dovedesc o desbagubire..asta e ce vreau!...Adica tot eu sunt pagubit si tot eu trebuie sa ma justific...la parat de ce nu cere sa arate ca a platit? Sa vedem cu ce hartii se justifica el !...Un sfat va rog! Multumesc
Inca o intrebare daca imi permiteti...am avut data procesului 16.09 si mi s-a dat urmatorul termen 28.10 sa aduc actele justificative...asta inseamna ca pana la 28.10 pot depune la dosar aceste acte (in dublu exemplar sau simplu?) sau pe 28.10 trebuie sa fiu din nou la tribunal cu aceste acte?. Multumesc anticipat
Le depuneti la dosar in dublu exemplar (unul pentru instanta si unul se comunica paratului) pana la termen. Daca va reprezentati singur (si nu aveti avocat, ca daca aveati banuiesc ca va spunea lucrurile astea), v-as recomanda sa si mergeti la termen, poate sunt nelamuriri, e bine sa va prezentati si sa va sustineti cauza. Daca ati solicitat si judecarea in lipsa, puteti sa nu va mai prezentati dar poate se va prezenta paratul cu cine stie ce "motive" si "justificari" si atunci tot e bine sa le combateti.
Succes!