avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... responsabilitati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

responsabilitati

pereti exteriori ai unui bloc fac parte din " partile comune " ale imobilului
daca unul sau mai multi propietari intervin la acesti pereti facand niste nise ptr montarea de usi ptr acces in balcon , cine trebuie sa se sesizeze ?
dar daca s-au montat si calorifere in aceste balcoane ,( energia termica nu este contorizata individual) cine trebuie sa se sesizeze ? prin montarea de calorifere in plus se poate interpreta aceasta fapta .....furt ?
Cel mai recent răspuns: timpuriu , utilizator 14:47, 20 Septembrie 2016
Aceste nise sunt construita cu mai mut de trei ani , spuneti ca primaria nu mai poate sanctiona , corect , nisele raman si daca sunt facute de 25% la suta de propietari si pereti exteriori sunt si elemente de rezistenta a blocului , problema nu este sactionarea propietarilor si insusi structura de rezistenta a blocului ,........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare machiavelli machiavelli Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament intr-un bloc legat la reteaua de termoficare. Apartamentul meu este debransat (cu toate ... (vezi toată discuția)
Renuntare la repartitoare si ajutoarele de incalzire ilinkagb ilinkagb Buna ziua Va rog exista undeva o dispozitie legala referitoare la ajutoarele de incalzire si obligativitatea reapartitoarelor ? Mai precis ,bloc ... (vezi toată discuția)
Platesc cota parte de caldura daca nu am tevi prin apartament? ellena ellena Daca am centrala termica de apartament, locuiesc la ultimul etaj si tevile prin care se racordau caloriferele la incalzirea centrala au fost taiate de la ... (vezi toată discuția)