avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Legea nr. 136/1995 privind asigurările și ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Legea nr. 136/1995 privind asigurările și reasigurările în România

Mai este valabila aceasta lege ?
Art.40 aliniatul 1 din Ordonanţa de urgenţă nr. 54/2016 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţelor persoane prin accidente de vehicule şi de tramvaie spune ca:
(1) La data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă se abrogă Legea nr. 136/1995 privind asigurările şi reasigurările în România, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 303 din 30 decembrie 1995, cu modificările şi completările ulterioare.
Care sunt documentele legislative care reglementeaza astazi asigurarile si reasigurarile in Romania ?
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2016
Trifan64, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:12, 2 Octombrie 2016
Se aplica legea care era in vigoare la data producerii daunei.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare pentru masina inmatriculata in alta tara GABRIELDUMITRIU GABRIELDUMITRIU Buna ziua, cum pot face un rca pt o masina inmatriculata in alta tara? (vezi toată discuția)
Suma despagubita pe rca la dauna totala katickc14 katickc14 Buna seara, cum sa procedez in situatia de mai jos: - am primit oferta de despagubire pentruo dauna totala si am facut cererea de despagubire, pe ... (vezi toată discuția)
Raspundere civila auto popflorincozmin popflorincozmin Buna ziua Doresc sa stiu daca pot incheia in Romania (la o societate de asigurari din Romania)o asigurare pentru un autovehicul inmatriculat in Franta, daca ... (vezi toată discuția)