avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... protectie imagine personalitati
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

protectie imagine personalitati

Exista cumva in legislatia romaneasca vreo prevedere care sa protejeze imaginea celebritatilor, persoanelor publice/istorice? Daca da, ea se aplica doar persoanelor in viata sau se transmite si mostenitorilor?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:26, 27 August 2009
Exista prevedere legala Legea dreptului de autor ,care protejeaza imaginea oricarei persoane ,nu numai a celor enumerate de catre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotografierea/filmarea persoanelor pe domeniul public thao thao Buna ziua. Doresc sa stiu daca pot fotografia/filma adulti sau copii pe domeniul public . Ce lege reglementeaza acest lucru? Va multumesc (vezi toată discuția)
Stimaţi domni, stimate doamne, cărţile pot fi distribuite ... carte audio carte audio Stimaţi domni, stimate doamne, Cărţile pot fi distribuite audio contra cost dacă autorul acestora s-a stins din viaţă, cu cel puţin 70 de ani în ... (vezi toată discuția)
Cum putem folosi pe site-uri, bloguri sau forumuri imagini de pe internet, despre care nu stim daca sunt protejate de legea copyright-ului? lizsit lizsit Sunt administratorul unui site necomercial, in care am o zona de \"Stiati ca apa:..\" si in care, o data cu informatii generale despre apa, am postat si ... (vezi toată discuția)