avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod COR pt jurist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod COR pt jurist

buna ziua,
Ce cod COR se aplica unui absolvent de Drept care se angajeaza ca jurist intr-un SRL?

Multumesc ancitipat

Delia Motoasca
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:28, 26 August 2009
Denumirea de "jurist" nu exista in codul cor. Exista cod cor 242904 -e xpert jurist , dar nu stiu daca va ajuta.
Cel mai bine intrati pe [ link extern ] .
242102 = jurisconsult
242103 = consilier juridic
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
sa inteleg ca acum, in noul COR e echivalentul lui "consilier juridic", nu?

Va multumesc mult pentru raspunsul prompt.

delia motoasca
Amandoua sunt in COR dar juristii agreeaza mai mult "consilier juridic".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jurist-vechime tudor9 tudor9 se ia in calcul vechimea de 5 ani pe postul de jurist, angajat al unei soc. com., in momentul in care as dori sa dau examen pentru i.n.m.? sau numai vechimea ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa ma inscriu intr-o asociatie de consilieri juridici? Luciana21 Luciana21 Am si eu o intrebare: Am absolvit Dreptul in 2007,dar m-am angajat abia in februarie 2008.Nu m-am inscris in colegiu fiindca am cunostinte care mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Care este forma corecta in cartea de munca? jurist sau consilier juridic? meerceea meerceea Am o simpla intrebare...care este forma corecta in cartea de munca? jurist sau consilier juridic? exista vreo lege in care se stipuleaza?ms (vezi toată discuția)