avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire dupa sot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire dupa sot

buna ziua!
am si eu o problema:sunt casatorita (sotul are din prima casatorie trei copii ,iar cu mine un copil)si avem doua apartamente :unul cu credit imobiliar si celalalt obtinut prin vanzare cumparare cu clauza de intretinere.INTREBAREA :ce pot face pentru a ramane cu cele doua apartamente fara a fi nevoie sa fac succesiunea cu copii lui din prima casatorie?
Nu intra doamna la succesiune partea dvs. la divort faceti partajul. Copii nu au nimic de a face cu partajul.
In functie de scop, de situatia de la deces, de relatiile de at8unci, de ce alte bunuri raman, puteti calcula si intocmi testamente legale. V-ar fi mult mai usor la momentul decesului oricaruia dintre dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testamentul autentic irina chirciu irina chirciu Buna ziua. Sotul meu a decedat pe 10 august 2017. Acesta are o fata din prima casatorie, care are 36 ani,iar eu la randul meu am o fata tot din prima ... (vezi toată discuția)
Caz de succesiune hane hane Dintr-o casatorie anterioara am un copil. Sotul are si el un copil dintr-o alta casatorie. Impreuna nu avem copii dar avem alte bunuri comune. Cum putem face ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire ...elena ...elena Sotul meu are un copil dintr-o casnicie anterioara, plecat din tara , in varsta de 25 ani,De curand se intereseaza ca apartamentul in care locuiesc cu sotul sa ... (vezi toată discuția)