avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Continuare divort in cazul decesului uneia dintre parti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Continuare divort in cazul decesului uneia dintre parti

Buna ziua,

As dori sa stiu daca, in situatia in care se incepe un proces de divort cu acordul partilor iar unul dintre soti decedeaza inainte de finalizarea divortului, procesul poate fi continuat de catre mostenitori.

Multumesc.
pai si credeti ca moare intr-o luna cat ar dura ?
Mergeti la o discutie (nu dv., sotul cu sotia) de negociere in prezenta unui mediator, avocat, notar sau preot, cineva neutru... si ajungeti la o intelegere. Puteti termina disputele in cateva saptamani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un caz in familie, matusa mea a ramas singura, ... rodaf rodaf Buna ziua. Am un caz in familie, matusa mea a ramas singura, i-a murit fiul si sotul, iar fosta nora vrea sa faca parte la apartamentul matusii mele. Fiul ei ... (vezi toată discuția)
Cand un divorț este finalizat? ciobotarupetrucristian ciobotarupetrucristian Buna ziua vroiam sa stiu unde se poate verifica daca doi soți mai sunt încă căsătoriți legal... Soțul a solicitat divorțul a fost dată o sentință ... (vezi toată discuția)
Divort elisabeta5 elisabeta5 Dupa 21 ani de casnicie doresc sa divortez. In cazul in care nu pot prin acord, pot invoca doar nepotrivirea de caracter? Este necesara prezenta paratului la ... (vezi toată discuția)