avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA INMATRICULARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA INMATRICULARE

Bună ziua. Având în vedere că guvernanții noștrii modifică legile ca și cum și-ar schimba anumite articole de vestimentație, astfel bulversându-ne, vin cu o întrebare referitoare la taxa de înmatriculere/de mediu sau cum s-or mai fi chemând: Se mai plătește această taxă pentru un autoturism E4 adus din afară la data de 31.10.2016?
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 07:41, 1 Noiembrie 2016
Da .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu, taxa de poluare, hj, situatie ciudata petre32 petre32 Avand in vedere noua lege care intra azi 15 Martie privind inmatricularea autovehicolelor, va rog am o intrebare.. In cazul in care un proprietar a adus o ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru auto ZENODRAGOS ZENODRAGOS In luna mai 2009 am achizitionat, pe societate, un autoturism Ford Focus, benzina, 1600 cc, in Leasing Financiar, pana in mai 2013 ... (vezi toată discuția)
Smecherie pt a nu plati taxa de mediu (taxa speciala de inmatriculare)! sorinel_g sorinel_g Buna ziua! Ma numesc Sorin, am achizitionat un autoturism Matiz nou produs in 2007 in Romania, pe data de 26 ianuarie 2007. Mi s-a spus ca pt a-l inmatricula ... (vezi toată discuția)