avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament de transport pierdut, refuz eliberare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament de transport pierdut, refuz eliberare duplicat

Buna ziua! Aveam o mica problema, si as vrea sa fiu informata despre asta. Fiica mea, care face naveta( aprox 25km) pana la liceu, a platit abonment pe linia de transport de la satul respectiv in oras, iar apoi l-a pierdut, am fost inapoi la firma, la sediu, stiind ca se fac dublicate ale abonamentelor. Dar spre surpriza tutoror, au spus ca nu mai fac dublicate la abonamente din cauza unui incident de acum cateva luni, pe aceeasi linie de transport,(un elev facea abonament, spunea ca il pierduse, si circulau doua persoane pe acelasi nume). Fiicei mele i s-a cerut inapoi aceeasi suma de 220 de lei, pentru abonament, ca sa poata circula. Eu nu as putea face nimic, ca totusi banii aceia sa nu ramana in bugetul firmei?
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 01:54, 3 Noiembrie 2016
Puteti sa le formulati in scris, cu numar de inregistrare, sau scrisoare recomandata, acea cerere.
Consider ca ati putea face o plangere si la ANPC.
Problema este ca pana or sa va raspunda o sa expire abonamentul.
Daca in momentul acesta foloseste bilete e bine sa le pastrati.
Mentionati in cerere ca ati solicitat si verbal dar ati fost refuzata, ca din acest motiv ati fost nevoita sa platiti bilete, desi avea abonament. Solicitati sa va si prelungeasca abonamentul cu zilele in care ati platit separat cursele, pentru ca nu ati primit duplicat de abonament.
Sansele de succes nu sunt foarte mari, daca ANPC va raspunde ca nu intra in atributiile lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont naveta elevi mihaim1980 mihaim1980 Buna ziua! Sunt elev navetist in clasa a X-a,si de 2 ani de cand merg la liceu nu ni se deconteaza naveta. Cei de la scoala vor abonamente si nu se pot deconta ... (vezi toată discuția)
Transport public de persoane robyr130 robyr130 Bună ! Sunt elev în clasa a XI-a . Fac naveta de la 21 de km. Sunt abonat la o firmă de transport public. De obicei părinții mei mă trimit să achit ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)