avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cerere de reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cerere de reabilitare

buna ziua.va rog sa imi raspundeti daca mai e necesara formularea unei cereri de reabilitare daca o sentinta penala data in 2007 luna a4-a in baza art.78 al.2 din o.u.g nr.195/2002 cu aplic.art.74 lit.c, art.76 lit.e, c.p condamna inculpatul la 4 luni inchisoare.
in baza art.293 al.1 cp cu aplic.art.74 lit.c, art.76 lit.e, condamna inculpatul la 2 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de fals privind identitatea.
in baza art.33 lit.a, art.34 lit.b cp, contopeste pedepsele aplicate in pedeapsa cea mai grea de 4 luni inchisoare.
in baza art.71 cp, interzice inculpatului exercitiul drepturilor prev.de art.64 lit.a-c cp, pe durata pedepsei.
in baza art.81 cp dispune suspendarea conditionata a executarii pedepsei pe durata termenului de incercare de 2 ani si 4 luni,stabilit conf.art.82cp.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:41, 5 Septembrie 2009
Se poate face o cerere si la IGP daca e vorba de reabilitare de drept.
Daca va luati aceeasi bani incercati asa.E mai comod si se poate rezolva.
Mergeti si va informati la IGP.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare ralu_k23 ralu_k23 Buna ziua,revenind la situatia pe care am prezentat-o: Va rog sa-mi explicati exact ce presupune aceasta hotarare?am de executat 6 luni insa daca in perioada ... (vezi toată discuția)
Interpretare sentinta penala miruna38 miruna38 Buna ziua , Trebuie sa completez un formular pentru verisoara mea,in limba engleza,pentru o aplicatie in strainatate. Acest formular,contine o intrebare ... (vezi toată discuția)
Cand pot sustine examen pentru redobandirea permisului de conducere? robertsol robertsol buna seara, am o nelamurire si as avea o deosebita stima sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: in data de 20.06.2009, am fost prins conducand sub ... (vezi toată discuția)