avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... S-a uitat declararea incetarii cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

S-a uitat declararea incetarii cim

Buna ziua.
Contabilul a uitat sa depuna incetarea cartii de munca a unui salariat de aproape 3 luni.
Cum se poate indrepta greseala ? Se pot anula de asemenea si datoriile catre stat ce s au strans in aceste aproape 3 luni plus penalizari si dobanzi ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:41, 16 Noiembrie 2016
Puteti sa imi spuneti ce este CFP ?
Va multumesc din suflet pt ajutor !
CFP = concediu fara plata

Nu constituie vechime in munca si nici stagiu de cotizare la somaj, pensie, sanatate (nu se platesc contributii pe perioada CFP).
Super.
Am sa ii transmit contabilului .
Daca ii pune CFP maine, cu data de acum 3 luni pana azi, se vor stinge sumele de bani datorate catre stat pt cim , si de asemenea nu primesc nici amenda ?
Multumesc.
Ati inteles corect.
VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PENTRU AJUTOR !

Alte discuții în legătură

Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salar carmen-ioana carmen-ioana buna ziua as dori sa stiu daca unul din angajatii firmei a avul liber luna februarie si se mai poate face acuma o cerere de concediu fara salar si daca ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract individual de munca mopy mopy daca am o suspendare a contractului individual de munca cu acordul partilor (cerere de concediu fara plata) cum e corect sa documentez acest lucru? In afara de ... (vezi toată discuția)