avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cont bancar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cont bancar

Mama mea a fost imputernicit pe contul tatalui ei multi ani acesta avand 83 de ani. Anul acesta la un termen al depozitului tatal ei un a Mai mers la banca si mama a trecut depozitul pe numele ei. Tatal ei neavand nici o obiectie. La urmatorul termen tatal ei a cerut sa il treaca iar pe numele lui. Daca mama nu l a mai trecut poate fii acuzata de vreo infractiune?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:08, 8 Noiembrie 2016
Cred ca infractiune este mult spus, din moment ce ste imputernicita pe cont si poate dispune de sumele existente fara restrictie nu vad cum ar putea fi infractiune. Este posibil ca tatal dansei sa-si retraga imputernicirea data, cat despre recuperarea banilor.....?!?
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2016
IONICA VADUVA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit bancar pe termen tibiolah tibiolah [b]Cont comun bancar[/b] (titular si imputernicit - sot si sotie) In cazul unui depozit pe termen, deschis la o banca comerciala de catre titular cu un ... (vezi toată discuția)
Partaj conturi bancare roscatag17 roscatag17 Buna ziua!As avea si eu nevoie de o solutie(sau mai multe,daca este posibil) in urmatorul caz.Parintii mei vor sa divorteze si au mai multe bunuri dobandite in ... (vezi toată discuția)
O banca a schimbat titularul unui depozit bancar.ce pot face? cristinav2011 cristinav2011 Buna ziua! Tatal meu a decedat in luna noiembrie.Dansul avea un depozit bancar iar mama era trecuta la clauza.Astazi a fost termenul scadent al contului iar ... (vezi toată discuția)