Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Uau, ce bine ca ati surprins toate nevoile emotionale si material ale unui copil. Are casa, are acoperis deasupra capului, e clar fericit si implinit.
Doamna, eu vad copilul ca pe un suflet care e scos din ecuatie.
Da, da, aveti perfecta dreptate, plangerile sunt solutia, nici executorul nu e de neglijat, cateva dosare penale ar fi mana cereasca, si cate o cerere in instanta pe luna, la dgaspc ce sa mai zic, o vizita saptamanala si cate un mail zilnic ar fi perfect etc caci trebuie sa "luptati" pentru copil! Asta face orice parinte, cresterea, ingrijirea, educarea unui copil sunt desuete, la moda e "lupta". Luptam, luptam copilul aparam. De cine? ma rog, nu conteaza, detalii. Suna foarte nobil, gen cruciada, Don Quijote in persoana, doar ca in spatele "nobletii", vreau de la inceput sa subliniez ca sa nu sariti in cor ca fara legatura cu programul de relatii personale, se afla o pensie de mizerie. Caci acesta e modelul de "dragoste" a multor tati, se rup in doua de dragoste pentru copil, dar nu si de grija a ceea ce mananca si imbraca acel copil. (a se vedea cei 180 de lei despre care vorbeste Martonze)
Martonze, va bateti capul si va mancati timpul degeaba. Ati "intalnit" aici pe forum vreunul care sa intrebe cum sa faca si sa revina si sa zica, am incercat cum ati propus si e mai rau, mai bine, la fel? Ati vazut pe cineva interesat de altceva decat cum sa critice si sa invinovateasca mama? Ce se intreaba unul pe altul? cum sa se poarte sau ce plangere sa mai faca? Vedeti-va de viata si luati deranjul ce vi se provoaca drept un inconvenient ca oricare altul, inerent vietii de zi cu zi, in rest: cainii latra, caravana trece.
Dnul CostinIanca afirmatia dvs despre mama copilului ca "i-a intrat frica in oase" spune multe despre cum va raportati dvs la dumneaiei.
Martonze, va rog eu mult nu mai pomeniti despre cheltuielile de crestere si educare ale unui copil. Ele se suplinsec cu program de vizitare si cu dreptul la informare. Ce atata zor cu banii? Scoateti si dvs copilul in balcon sa faca un pic de fotosinteza si sa vedeti cum creste.