Lucian_bz a scris:
Dumnezeule Mare!!!
In topicul deschis de mine acum ceva timp v-am spus ca s-a oferit sa ii plateasca mamei inclusiv chiria in oras (unde si lucreaza) ca sa nu mai fie nevoita sa faca naveta 30 km zilnic. Astfel mama putea sa petreaca mai mult timp cu copila si tatal ar fi avut posibilitatea sa relationeze cu copila.
Unde ne aflam acum dupa cateva luni? IN PUNCTUL ZERO!!
Exact.stimate.domn.Dumnezeule.mare!Asta.suna.ca.si.cum.parintelui.rezident.i.se.stabileste.
domiciliul.fortat.unde.doreste.parintele.nerezident.
Si.asa.ati.redus.discutia.la.punctul.zero.singur.
@When.
<<Nu exista cai doamna de a comunica cu copilul tau cand numarul de telefon care ii apartine este mereu inchis, cand usa nu ti se deschide si cand la serbarile scolare este flancat de mama si bunici, nu care cumva sa te vada si sa te poti apropia de el.>>
Imi.si.imaginez.doi.bunici.cu.muschii.incordati.gen.Arnold.,inarmati.pana.in.dinti.
iar.sarmanul.barbat.tremurand.de.teama.lor.ascuns.dupa.un.zid.
Ajungeti.fara.sa.vreti.exact.la.ce.am.zis.referitor.la.masculul.alfa.parasit.de.o.<<netrebnica>>.
Masculul.incepe.sa.se.autovictimizeze.
Cum.nu.se.poate.comunica?
TRebuie.doar.sa.doresti.sa.comunici.Vedeti.si.tehnica.aceasta...
Nu.imi.functioneaza.spacebar-ul.de.la.notebook.si.sunt.nevoita.sa.pun.puncte.
Pana.la.urma.observ.ca.nici.un.nerezident.nu.reuseste.sa.explice.exact.in.ce.mod.
doreste.sa.fie.informat.
Comunicati.cu.rezidentul.nu.doar.prin.conversatii.gen.fb.
Vorbiti.Explicati-i.omeneste.ce.anume.doriti.Dar.vorbind.face-to.face.
Nu.cred.ca.este.atat.de.greu.sa.discutati.Pe.fb.va.este.usor.
sa.comunicati.Acolo.este.locul.ideal.de.a.primi.aplauzele.si.de.a.te.autovctimiza.
Un.barbat.care.ajunge.sa.se.autovictimizeze.lamentandu-se.pe.fb.este.mai.susceptibil.
de.o.problema.grava.Anume,trairea.intr-o.realitate.falsa.Online.pe.o.asa.numita.pagina.de.socializare.
Vorbeste.tastatura.nu.omul.Nu.se.mai.aud.sunete.
BTW,un.profil.de.fb.poate.fi.si.fake.Sau.poate.nu.i-a.raspuns.acea.persoana.de.care.
ati.pomenit.
Luati-i.doamnei.la.perchezitionat.si.pc-ul.Ii.mai.dati.ceva.de.facut.
Tot.ce.am.scris.aici.este.parerea.fiicei.mele.care.urmareste.acest.subiect.
Va.transmite.sa.invatati.sa.comunicati.si.cu.parintele.rezident.dar.mai.ales.cu.copiii.
Sa.invatati.sa.intuiti.ce.isi.doreste.copilul.drept.imbracaminte.,incaltaminte.etc.
Sa.il.<<simtiti>>adica.