Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
@Costiniancu, când suntem îndrăgostiţi, toate defectele persoanei iubite le vedem ca virtuţi, refuzăm să acceptăm criticile la adresa persoanei iubite, de oriunde ar veni. Când vraja se rupe, nici măcar pantofii cumpăraţi de celălalt pentru copil nu mai sunt adecvaţi, vedem defect şi unde nu este. Aşa e natura umană, în timp, omul se schimbă.Dvs. aţi divorţat fiindcă nu v-aţi mai înţeles cu soţia şi nu aţi găsit metodă de mediere între dvs. Vedeţi, chiar privitor la tratamentul copiilor, părerile sunt împărţite, dvs. sunteţi adeptul internării copilului la spital pentru o diaree, eu sunt pentru tratamentul la domiciliu - vedeţi câţi oameni merg pe picioare în spital şi ies via morgă, fiindcă au contactat infecţii nosocomiale.
Aveţi dreptate că din cauza unor indivizi ticăloşi, care se folosesc de numele lor trecut în certificatul de naştere al copilului ca să profite de pe urma acestui statut sau să o şicaneze pe mama copilului, sunt băgaţi în aceeaşi oală mai toţi tăticii divorţaţi.
Dar la fel, pentru unele mame care nu lasă copiii să petreacă timp cu părintele lor, toate mamele care au copii traumatizaţi de către tată (înainte de despărţire sau după) şi care refuză plecarea cu tata în program sunt considerate "alienatoare" şi propuse pentru consiliere, penalizate, li se fac plângeri penale pentru nişte fapte nedovedibile, de exemplu că prin gânduri a transmis ostilitatea copilului faţă de tata.
"Faci cum vreau eu, o iei doar cum si cat vreau eu, altfel nu te mai las sa o vezi deloc" ?
Dumnezeule Mare!!!
In topicul deschis de mine acum ceva timp v-am spus ca s-a oferit sa ii plateasca mamei inclusiv chiria in oras (unde si lucreaza) ca sa nu mai fie nevoita sa faca naveta 30 km zilnic. Astfel mama putea sa petreaca mai mult timp cu copila si tatal ar fi avut posibilitatea sa relationeze cu copila.
Unde ne aflam acum dupa cateva luni? IN PUNCTUL ZERO!!