avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare contract de munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare contract de munca.

Buna ziua,de curand ma confrunt cu o problema,conducerea firmei la care lucrez a decis sa modifice programul de lucru normal ,pe un singur schimb in program de lucru in ture, acest fapt afecteaza mai multe aspecte ale vietii mele de dupa servici printre care si posibilitatea frecventarii cursurilor unei scoli ,la care sunt inscris.
In cazul in care voi refuza semnarea actului aditional,ce se va intampla?
Cel mai recent răspuns: tecson11 , utilizator 12:06, 12 Noiembrie 2016
Mai babeste si mai clar ,in urma refuzului semnarii actului aditional ,concedierea ar fi nelegala, in cazul acesta adica nu ar fi conform dispozitiilor legale..? Scuze de insistente si multumesc de raspunsuri.
Nesemnarea unui act aditional la c.i.m. nu poate constitui motiv de concediere.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta la locul de munca urgent anca019 anca019 Buna ziua, Am primit o oferta pt alt post, dar acest post nu imi convine. ce se intampla daca refuz oferta, ce implicatii are asupra mea? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata act aditional ddg2008 ddg2008 Buna ziua, Va rog să mă ajutați cu un sfat legat de un posibil abuz din partea patronului meu. Ca majoritatea românilor disperați după un loc ... (vezi toată discuția)
Refuzul angajatului de a semna act aditional la cim ContSters181736 ContSters181736 Ce se intampla daca angajatul refuza sa semneze noul act aditional la CIM? Poate asta sa constituie motiv de incetare a CIM (adica sa te dea afara pt ca ai ... (vezi toată discuția)