avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Materiale publicitare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Materiale publicitare

buna ziua!
in legatura cu materialele publicitare puse in clanta, in scara blocului sau mai rau lipite in scara blocului cu adezivi care nu se pot indeparta, care este legea care sanctioneaza pe titularii acestor acte de publicitate, fara acotrdul locatarilor, ca eu m-am uitat pe net si tot ce am gasit a fost despre materiale publicitate electorale, cate probabil sunt la moda acum :justcuz:
Cel mai recent răspuns: ifronea , utilizator 08:56, 21 Decembrie 2016
Nu exista o astfel de lege :)
mulltumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamele din cutia postala sau cele agatate de usa apartamentului aeg aeg Am fost plecata pentru 6 saptamani de-acasa si la intoarcere am gasit cutia postala de la parterul blocului, infundata cu fel de fel de reclame, iar ... (vezi toată discuția)
Afise in scara blocului DumiAnd DumiAnd Buna! As dori sa stiu daca este ilegal sa lipesti afise in scara blocului si ce pot pati (din punct de vedere legal) cei care fac aceasta. Multumesc! (vezi toată discuția)
Ce putem face impotriva lipirii pe scara a reclamelor nedorite? petrimanu petrimanu Stimati Domni/Doamne, In ultima perioada suntem tot mai mult \"bombardati\' cu oferte si recame ale diverselor firme si supermarketuri. O parte din ele sunt ... (vezi toată discuția)