avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma in insolventa

Buna ziua.
Firma la care lucrez a intrat de 2 luni in insolventa, tot de atunci angajatorul nu mai depune declaratiile nominale. Cum ma afecteaza acest lucru, am intrerupere pe cartea de munca ? Ce asi putea face ? Sa-mi platesc singur darile la stat sau sa-mi schimb locul de munca ?

Cu respect
Starea de insolventa ar trebui sa va determine sa va schimbati locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere pe cartea de munca daniel_moldovan daniel_moldovan Am lucrat 6 luni la o firma, dupa care m-am mutat la o alta firma. Angajatorul de la a doua firma nu a reusit sa-mi faca angajarea imediat(din motive numai de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune Dascalu Camelia Raluca Dascalu Camelia Raluca Buna ziua, Mi s-a spus ca in urma castigarii unui concurs (la care m-am prezentat fortat fiind de sefi si unde am scris numai prostii) voi trece de pe o ... (vezi toată discuția)
Obtinere ajutor de somaj- conditii avoovi avoovi Salut Lucrez la o firma privata care m-a albit si m-a imbolnavit prin proasta organizare si promovarea nonvalorilor. Doresc sa inchei colaborarea cu ei si sa ... (vezi toată discuția)