avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... rascumparare polita de viats
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

rascumparare polita de viats

Am o polita de viata la o firma de asigurari de 15 ani.La rascumparare inainte de data scadenta ce sume din valoare se opresc.


Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 07:33, 18 Noiembrie 2016
Atasat politei aveti un tabel cu valoarea de rascumparare.pentru fiecare an de asigurare.Acesta se raporteaza la primele platite pentru capitalizare, cele platite de dv pt clauzele suplimentare(gen spitalizare, scutire de la plata in caz de.., )nu se capitalizeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de viata Szel Szel Mi-am facut o asigurare de viata pe 20 de ani. In primii 2 ani daca nu as fi achitat primele de asigurare, societatea de asigurari ar fi procedat la rezilierea ... (vezi toată discuția)
Recuperare investitie asigurare viata DrBalanMihai DrBalanMihai Buna seara, as dori cateva informatii legate de o asigurare de viata. Am o asig de 6 ani si acum m-am convins ca nu merita. Vreau sa renunt la ea, dar am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract asigurare de viata ady.alex ady.alex Am si eu o nelamurire. Am incheiat o polita de asigurare de viata cu KD life. In momentul incheierii politei mi s-a spus ca dupa 2 ani pot rezilia contractul ... (vezi toată discuția)