Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CERTIFICAT ENERGETIC LA 2 RUINE ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CERTIFICAT ENERGETIC LA 2 RUINE ?

EU POT VINDE 2 CASE FARA CERTIFICAT ENERGETIC DACA SUNT RUINE ?
Cel mai recent răspuns: ricaramurica100 , utilizator 22:40, 19 Noiembrie 2016
Nu puteti sa tranzactionati constructiile fara certificat energetic
Pai ma doamna, dumneavoastra judecati inainte de a scrie ? Pai daca sunt ruine, fara utilitati, la ce sa faca auditorul certificat energetic? La niste pereti ? Doar ca sa aia niste bani acesti auditori energetici care in marea lor majoritate sunt niste escroci care nici nu merg la fata locului, si faca certicate dupa ureche? LA RUINE NU SE POATE FACE CERTIFICAT.
O casa trebui sa aiba utilitati care sa ofere un confort. Daca nu au utilitati , nu se incadreaza in articolul din lege, deci nu e necesar certificatul.

Cand va exprimati pe forum incercati sa va rspectati ,sa ii respectati si pe aceia care eventual benevol,analizeaza intrebarile si raspund
Inclusiv in mesageria privata este normal sa utilizati un dialog decent
Nu ma certati pe mine ca judec inainte de a scrie,verificati dv continutul de la ocpi
Daca la ocpi figureaza constructie aveti obligatia ,in situatia in care intentionati tranzactionarea acestora sa prezentati certificat energetic
Daca situatia scriptica nu corespunde ci situatia reala a constructiei,notificati modificarea la ocpi
Mintea ta e plecata cu sorcova. La ce sa faca auditorul certificat ? La caramizi, iubita ?

Alte discuții în legătură

Este nevoie de certificat energetic la o ruina? ricaramurica100 ricaramurica100 Eu am o fosta casa de locuit si o fosta moare, din care au ramas doar zidurile. In cazul acesta de ce mai este nevoie de certificat energeti, daca eu nu consum ... (vezi toată discuția)
Cine poate constata ca 2 constructii sunt in stare de ruina ricaramurica100 ricaramurica100 Eu am doua constructii la tara, aflate in stare de ruina pe care vreau sa le vand ? Am nevoie de o adeverinta de la primar, care sa scrie ca sunt in stare de ... (vezi toată discuția)
Constructiile in stare de ruina nu necesita certificat de performanta energetica Rica_Ramurica Rica_Ramurica Constructiile in stare de ruina nu necesita certificat de performanta energetica. Auditorul energetic trebuie sa emita o nota de constare care are urmatorul ... (vezi toată discuția)