avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara - prelevare probe dupa doua ore de la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara - prelevare probe dupa doua ore de la accident

Am avut un accident fara victime sau alte auto implicate. Poliria mi-a spus sa ma prezint in 24 ore la sectie pentru dovada de reparatie auto. Eu ajunsa acasa am baut. Dupa doua ore a venit politia si m-au luat de acasa pt a-mi face alcooltestul si analizele. Mi-au facut dosar penal. Ce pot face? Va multumesc
Legea interzice consumul de alcool in cazul in care ati fost implicat intr-un accident de circulatie până la testarea concentraţiei alcoolului în aerul expirat, iar in cazul in care nu respectati aceste dispozitii legale, se consideră că rezultatele testului sau ale analizei probelor biologice recoltate, reflectă starea conducătorului în momentul producerii accidentului.
Daca situatia de fapt este cea descrisa de dvs, solicitati calculul retroactiv ca proba in aparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcoolemie 0,45 tgrut tgrut Buna ziua, Ce se poate întâmpla dacă ți s-a întocmit dosar penal prin constatarea unei alcolemii de 0,45 ( după ce a intrat cu mașina într-o gard, a ... (vezi toată discuția)
Lamurire sorinmarius sorinmarius Salut. Anul trecut prin martie tatal meu a fost implicat intr-un accident,defapt o mica derapare dupa care a lovit zapada de pe marginea drumului.Incidentul ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Adrian 00 Adrian 00 Buna ziua ....În data de 29.08.2018 am acrosat usor un autorurism in parcare fiind nevoit să dau cu spatele în urma unei altercatii.....Nu am apucat sa fac ... (vezi toată discuția)