avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare revisal

Buna ziua!Am citit pe site-ul dv un articol referitor la modificarea HG 500/2011.In ce vor consta modificarile aduse in completarea registrului, se pomeneste undeva de schimbarea formatului.Mentionez ca suntem personal contractual, angajat cu cim, in acest caz ce se va schimba?Din cate am inteles vor fi schimbari majore doar pt functionarii publici, care isi desfasoara activitatea in baza unui raport de serviciu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: buiavasi , utilizator 10:05, 29 Noiembrie 2016
Pana la aparitia in Monitorul Oficial a actului respectiv, nu va putem spune exact ce se intampla practic.
Multumesc!Astept sa apara in M.Oficial, lucru care inca nu s-a intamplat, insa am citit altceva astazi pe site-ul dv referitor la proiectul de ordin al ministrului mcii, privind raportarea in registrul public, conform unui formular, care sa respecte datele raportate in D112.Pai se fac raportari duble, ce sens mai are acest formular?Am cautat pe site-ul ministerului unde se pot face sugestii regeritor la proiecte lansate in dezbatere publica si nu am gasit.Imi puteti spune unde se fac sugestii pe acest subiect, am si sunat si nu a stiut nimeni sa ma lamureasca.Multumesc!
Incercati la adresa de e-mail dezbateri@mmuncii.ro
Multumesc! Din experienta dv. ati observat daca se tine cont de opinia altora care lucreaza in domeniu? Mi se pare complet aiurea sa mai completez inca un formular cand toate informatiile privind veniturile brute si contributii sunt cuprinse in D 112, este o raportare dubla, plus ca termenul de 10 zile de la aparitia in M.Oficial este mult prea scurt.Deasemenea cat sta in dezbatere publica un ordin, de regula?
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2016
buiavasi, utilizator
Din cate am observat, nu prea s-a tinut cont de parerile transmise.

Alte discuții în legătură

Ordinul ministrului muncii nr.2263 buiavasi buiavasi Nu am gasit pe site-ul ANAF formularul M500 stiti ceva de acest formular de unde il putem descarca? Si daca va fi publicat mai tarziu se va prelungi si ... (vezi toată discuția)
Contractele de munca si revisalul m3dyk m3dyk La o asociatie de proprietari am 3(trei) persoane pe lista de plata si nu stiu ce contract trebuie incheiat pentru fiecare: - administrator = ... (vezi toată discuția)
Sporul de noapte in revisal margele margele Se trece sporul de noapte in revisal daca este un spor ocazional? Nu este un spor permanent, se calculeaza doar pentru 2 ore de noapte si nu se acorda in ... (vezi toată discuția)