avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare revisal

Buna ziua!Am citit pe site-ul dv un articol referitor la modificarea HG 500/2011.In ce vor consta modificarile aduse in completarea registrului, se pomeneste undeva de schimbarea formatului.Mentionez ca suntem personal contractual, angajat cu cim, in acest caz ce se va schimba?Din cate am inteles vor fi schimbari majore doar pt functionarii publici, care isi desfasoara activitatea in baza unui raport de serviciu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: buiavasi , utilizator 10:05, 29 Noiembrie 2016
Buna dimineata! A aparut HG nr.877/2016 in M.Oficial nr.963/2016 referitor la modificarea si completarea HG 500/2011 REVISAL.Am citit si am cateva nelamuriri:
Sa inteleg ca formularul F500 va tine loc de registru public pana cand va fi gata aplicatia informatica, dupa aceea nemaifiind nevoie sa depunem lunar acest formular?
De ce trebuie sa transmit si salariul brut daca o fac deja prin D 112?
Personalul angajat cu cim in Revisal din institutiile publice mai are obligatia de a completa acest formular sau numai cei care nu erau raportati in revisal(respectiv functionarii publice si alte categorii de bugetari)?
Si ar mai fi termenul acesta propus in ordin de 10 zile de la aparitia in Moficial, care este mult prea scurt pt transmiterea datelor.
Se va merge in paralel cu F500 si cu actuala aplicatie informatica a Revisalului?

Dar cu siguranta ne vom lovi pe parcurs de tot felul de situatii si va voi mai stresa cu intrebari:D

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2016
buiavasi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul ministrului muncii nr.2263 buiavasi buiavasi Nu am gasit pe site-ul ANAF formularul M500 stiti ceva de acest formular de unde il putem descarca? Si daca va fi publicat mai tarziu se va prelungi si ... (vezi toată discuția)
Contractele de munca si revisalul m3dyk m3dyk La o asociatie de proprietari am 3(trei) persoane pe lista de plata si nu stiu ce contract trebuie incheiat pentru fiecare: - administrator = ... (vezi toată discuția)
Sporul de noapte in revisal margele margele Se trece sporul de noapte in revisal daca este un spor ocazional? Nu este un spor permanent, se calculeaza doar pentru 2 ore de noapte si nu se acorda in ... (vezi toată discuția)