avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii

Buna seara!
Daca negociez cu angajatorul un nr de x salarii compensatorii brute si sa se incheie colaborarea cu acordul părților cum ar trebui sa sune decizia de încheiere a contractului individual de munca?As vrea ca la acele salarii brute sa nu fie impozitul plătit de mine ci de angajator pentru ca m-am inteles cu angajatorul ca acea suma sa o primesc efectiv.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 25 Noiembrie 2016
Acordarea salariilor compensatorii nu afecteaza forma deciziei de incetare a contractului individual de munca.

Puteti incheia un act aditional prin care se stabileste acordarea sumei de.... lei (net), reprezentand c/v salarii compensatorii.
Am inteles bine?
Suma se trece inițial intr-un act adițional si apoi primesc decizia de încetare a CIM?
Intr-adevar, ati inteles bine.
Daca nu am efectuat concediul de odihna aferent pe anul acesta si CIM încetează cu acordul părților la data de 31.01.2017 cu suma negociata trebuie sa imi plateasca si CO sau nu mai este obligatoriu?
Sunt obligati sa va compenseze in bani zilele de CO neefectuate la incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna compensat babusca babusca Buna ziua, Contractul Individual de Munca inceteaza la data de 01.12.2009 prin decizie cu art.65 (1), iar preavizul de 20 zile lucratoare cu art.73 alin ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat din cim perioada determinata aitala aitala Buna ziua, Sunt angajata cu CIM este pe per. determinata care expira la finele acestei luni. Am fost anuntata ca acest contract va fi prelungit pentru pentru ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca cu acordul partilor. cum ramane cu concediul de odihna neefectuat 25 de zile? roberto76 roberto76 Incetarea contractului de munca cu acordul partilor. Cum ramane cu concediul de odihna neefectuat 25 de zile? Imi vor fi platite? (vezi toată discuția)